artikel

Terras Top 100 2015 nummer 61 Het Postkantoor, Hoogeveen

Café

Bij Grand Café Het Postkantoor geen koude voetjes, want het spiksplinternieuwe terras heeft vloerverwarming. Ook biedt het een hartverwarmend uitzicht op de Grote Kerk en de molen van Hoogeveen. Wat ons direct opvalt, is dat het terras er mooi en verzorgd uitziet.

Terras Top 100 2015 nummer 61 Het Postkantoor, Hoogeveen

De kleuren van het nieuwe meubilair passen goed bij elkaar en alles is schoon. De stoelen zitten bovendien goed. Ook hier worden we snel begroet als we het zonnige terras oplopen. Bijna direct  komt een medewerker naar ons toe en vraagt wat we willen drinken. Hij maakt oogcontact en glimlacht. Dat doet hij vaker, complimenten! Na ons bezoekje kunnen we gewoon buiten pinnen.

En waar het oude terras is gebleven? Dat heeft Het Postkantoor gewoon weggeven. Gasten die op dinsdag 21 april kwamen eten, mochten na afloop hun stoel en de tafel mee naar huis nemen. Een mooi aandenken.Ook een prima locatie om een hapje te eten en eventuele jonge gastjes kunnen zich vermaken in het Pieter Postkantoortje, een leuk speelhoekje.

Van Echtenstraat 35
www.grandcafehetpostkantoor.eu

Reageer op dit artikel