artikel

Terras Top 100 2015 nummer 66 Villa Ruimzicht, Doetinchem

Café

Het statige Hotel Villa Ruimzicht is een prachtige locatie om te trouwen, te dineren of te overnachten, maar ook om simpelweg een terrasje te pakken. Want dat laatste kan ook in een mooi aangelegd parkje bij de Doetinchemse villa.

Terras Top 100 2015 nummer 66 Villa Ruimzicht, Doetinchem

Ons jurylid neemt plaats op een van de comfortabele bankjes ‘met heerlijk dik kussen’, aan de voorkant van het hotel. Het is prettig zitten en daarmee worden punten gescoord. Het terras staat er bij ons bezoek tevens verzorgd bij. Als we geholpen worden, is de begroeting vriendelijk en wordt het flesje netjes half uitgeschonken. Dit alles gebeurt meteen ‘Alstublieft’ en een oprechte glimlach.

Enig puntje is dat het glas op de tafel van kunstriet wat wankel staat. Maar ach, een kleinigheidje dat onze terrasbeleving op geen enkele manier minder maakt. Want de ligging van dit terras bij he historische gebouw en het personeel leveren pluspunten op. ‘Mijn complimenten’, met die woorden sluit onze mystery visitor het juryrapport dan ook af.

Ruimzichtlaan 150
www.hotelvillaruimzicht.nl

Reageer op dit artikel