artikel

Terras Top 100 2015 nummer 7 Brasserie Staverden, Staverden

Café

Een goed begin is het halve werk en dat begint bij een terras bij een eerste aanblik. Daar moet je een beetje mazzel mee hebben als het op ligging aankomt en dat zit bij Brasserie Staverden wel goed.

Terras Top 100 2015 nummer 7 Brasserie Staverden, Staverden

Het terras bij kasteel Staverden ligt aan de kasteeltuinen, bij de orangerie, en een bezoek is niets minder aan een belevenis van formaat. Uitstekend, zeker in combinatie met het fraaie umfeld. Uiteraard kijken we verder dan de imposante omgeving, wij komen immers voor de details en het vakmanschap. We kunnen concluderen dat het ook op dat gebied één grote lofzang is.

Het terras en het meubilair zijn tot in de puntjes verzorgd, de stoelen staan goed en dat geldt ook voor de fraaie loungebanken. Goed onderhouden ook. Het zijn wederom de details. Netjes hoor! Als we onze bestelde latte macchiato krijgen – die overigens prima blijkt te smaken – vragen we of we zoetjes mogen in plaats van suiker. Na een vriendelijk ‘Uiteraard’ komt onze serveerster binnen de kortste keren terug met de gevraagde zoetjes… op het dienblad. Top!

Uddelmeerweg 2
www.beleefstaverden.nl

Reageer op dit artikel