artikel

Terras Top 100 2015 nummer 95 Beachclub O, Noordwijk aan Zee

Café

Beachclub O is een permanent strandpaviljoen en onderdeel van de Hotels van Oranje, eveneens gevestigd in deze populaire badplaats. De zaak heeft een vermelding in de Michelingids, dus met het culinaire niveau zit het wel snor.

Terras Top 100 2015 nummer 95 Beachclub O, Noordwijk aan Zee

Dat kenmerkt gelijk het karakter van de zaak. Binnen is de uitstraling bijna chique te noemen. Buiten op het terras heerst echter een veel lossere sfeer. Ook al dankzij de muziek die de hele dag door uit de speakers komt.

De tafels en stoelen staan er netjes bij en op iedere tafel staan peper-en-zoutstelletjes en een asbak. In het zand zien we ook een speelplek voor de kinderen. Aan de medewerkers zien we dat ze veel plezier hebben in hun werk. En daar hebben ze een punt: werken op het strand, het kan vele malen minder natuurlijk. De koffie wordt met zorg uitgeserveerd en er wordt gelijktijdig gevraagd of we niet te veel last hebben van de wind. Dat is niet het geval. Pinnen is geen probleem aan de tafeltjes in het zand. We verlaten dit terras met een goed gevoel en met de absolute wil nog eens terug te keren.

Koningin Wilhelmina Boulevard 20-31
www.beachclubo.nl

Reageer op dit artikel