artikel

Terras Top 100 2016 nummer 100: Soif, Vlissingen

Café 507

Het terras van Soif (‘So if’) ligt in een rij van terrassen op – volgens de site van het bedrijf – ‘het gezelligste plein van Vlissingen’, en heeft daarin zeker veel stopkracht.

Het is goed onderhouden en het straalt uit dat men aandacht heeft voor het terras. De meubels zijn schoon en het menu is verzorgd. Als we gaan zitten, merken we wel dat tafels en stoelen wiebelen en worden ondersteund met bierviltjes. We zijn in Zeeland, dus we bestellen oesters. Zeeuwse platte, maar we krijgen creuses. Als we het aangeven, zegt de dame dat het wel platte zijn. Nadat we volhouden dat het niet zo is, doet ze navraag in de keuken. Als ze na tien minuten terugkomt, biedt ze haar verontschuldigingen aan, én gratis zes nieuwe oesters. Fouten maken kan altijd. Het is de manier van oplossen die telt en dat doen ze hier goed.

Bellamypark 14
So-if.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel