artikel

Terras Top 100 2016 nummer 44: De Albatros, Zwartsluis

Café 294

Op de Facebookpagina van dit forse horecacentrum komen we een foto tegen van twee steigerhouten banken die half juni tegen de gevel van het brasseriegedeelte zijn geplaatst.

Erop kussens en ook zijn dekentjes aanwezig voor over de knieën. Een mooie aanvulling op het toch al prima terras. Dat volgens ons jurylid net een paar dagen daarvoor werd bezocht en volgens hem ‘leuk is om te zien’.

Al nemen de drukke weg die erlangs loopt en het ertegenover gelegen tankstation wel wat van het visuele plezier weg. De begroeting is hartelijk door een man die duidelijk plezier heeft in zijn werk. Als we om een drankje vragen, wordt meteen de suggestie gedaan om er ook iets bij te eten. Een broodje gaat er zeker in! Helaas zijn niet alle varianten op de kaart voorhanden, maar het gesuggereerde alternatief smaakt inderdaad ook prima. Om af te rekenen, moeten we even mee naar binnen lopen.

Stationsweg 8
Dealbatroszwartsluis.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel