artikel

Terras Top 100 2016 nummer 55: Clooney, Zoetermeer

Café 464

Clooney… inderdaad vernoemd naar de Amerikaans acteur. Op vrijdag- en zaterdagavond wordt deze zaak omgetoverd tot een club en gaan de voetjes van de vloer. Maar op deze vrijdagmiddag nemen we plaats op een stoeltje in de zon op het terras.

Terras Top 100 2016 nummer 55: Clooney, Zoetermeer

We tellen meer dan dertig gasten en vier medewerkers. De belofte op de website ‘een locatie waar enthousiaste medewerkers dagelijks op flexibele wijze voor u klaar zullen staan’, maken ze waar. Het is er druk, maar desondanks hangt er een ontspannen sfeer. Ook zien het terras én de medewerkers er netjes en verzorgd uit. We worden bij binnenkomst direct opgemerkt en krijgen een glimlach en een vriendelijk welkom. ‘Dat geeft het gevoel dat je welkom bent’, noteert de rapporteur.

We nemen plaats en nog geen 120 tellen later, staat een medewerker aan tafel om een bestelling op te nemen. Weer een begroeting, opnieuw die glimlach, maar ook oogcontact. Dat is prettig. We hebben wel zin in een wijntje en vragen om een krachtige, rode. Een duim omhoog voor het advies dat volgt. Ook wordt er een frisje besteld. Het flesje wordt half uitgeschonken en op tafel gezet met het beeldmerk naar ons toe. Dat zien we graag. Op dit terras zijn de medewerkers vriendelijk en adequaat. Na het afrekenen, wordt ons een fijne dag toegewenst. Terwijl we het terras verlaten, zien we dat onze tafel snel weer wordt klaargemaakt voor nieuwe gasten. Hier begrijpen ze het.

Stadhuisplein 19
Bighoreca.nl/clooney-zoetermeer

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel