artikel

Terras Top 100 2016 nummer 80: Central, Venlo

Café 2330

Zomer of winter, het maakt de gasten die naar Central komen, niet uit. Het terras zit hier bijna altijd vol. Op de Facebookpagina van het bedrijf zien we een foto staan van half december 2015. Onder de forse openstaande parasols zitten tientallen mensen in de buitenlucht alsof het een zwoele zomeravond is. Alleen aan de kleding is te zien dat de buitentemperatuur niet strookt met die indruk.

Terras Top 100 2016 nummer 80: Central, Venlo

Central is een begrip. Niet alleen in Venlo, maar ook daarbuiten. In het forse hoekpand zetelt een bedrijf dat al meerdere malen een mooie positie wist te verwerven in de Café Top 100. Nummer 46 zelfs in de editie van 2015. In deze terrassenlijst acteert Central een paar plaatsen lager.

Hoewel de geboden gastvrijheid en de service op het terras uitstekend waren, merkte het jurylid wel op dat er nogal wat zwerfvuil op de grond lag, waaronder glas. Ook zouden sommige tafels een opknapbeurt kunnen gebruiken. Het is inderdaad vooral de hardware waar hier punten zijn gemorst. Een tip dus onzerzijds. Want wat op tafel kwam, smaakte prima. Van de lekkere Hertog Jan Lentebock tot het Borrelplankje dat we erbij vroegen.

Markt 22
Cafecentral.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel