artikel

Terras Top 100 2016 nummer 85: Beachclub O., Noordwijk aan Zee

Café 643

De grandeur van het Hotel van Oranje wordt met Beachclub O. doorgetrokken naar het strand. Alweer een paar jaar zet deze luxueuze strandtent zichzelf in de markt als een locatie die ‘een ontspannen sfeer combineert met pure luxe en een verrassend goede service’.

Terras Top 100 2016 nummer 85: Beachclub O., Noordwijk aan Zee

In het VIP Cabana-gedeelte is het zelfs mogelijk om te genieten van full-service. En dat voor maar €125 per dag. Dat is niet het budget waarmee onze juryleden op pad gaan, dus wat het precies inhoudt hebben we niet kunnen ervaren. Als via het met betonplaten bedekte pad de beachclub is bereikt, staat het terras, dat zich grotendeels naast de zaak bevindt, er netjes bij. We worden niet gelijk begroet, maar zodra er is plaatsgenomen, volgt alsnog een hartelijk welkom.

Het zonnetje zakt, de temperatuur is aangenaam, dus kiezen we voor een prosecco en een Aperol Spritz. De jongeman aan tafel verstaat zijn vak. In plaats van een paar hapjes van de borrelkaart, lukt het hem om ons hierbij ook de Zeetong à €42,50 te verkopen. Deze smaakt uitstekend. Er is dan wel niet gekozen voor de VIP-behandeling, maar hierdoor ging ons jurylid alsnog zijn budget ver te boven.

Koningin Wilhelmina Boulevard 106
Beachclubo.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel