artikel

Terras Top 100 2016 nummer 91: Madestein, Den Haag

Café 687

Heerlijk gelegen aan het water. Dit is een officiële trouwlocatie, en we begrijpen ook wel waarom. Het terras ziet er ook prima uit. Veel banken met kussens en knusse hoekjes. De tafels zijn netjes gedekt met servetten, glanzend bestek en kraakheldere glazen. Het terras ziet er netjes uit, is schoon en verkeert in goede staat.

Terras Top 100 2016 nummer 91: Madestein, Den Haag

Het is nog rustig als we aankomen en we krijgen het idee dat de medewerkster die aan het werk is, de enige is op dat moment. Het duurt daarom even, maar dat vergeven we haar. Ze ziet er netjes verzorgd uit, haren in een staart, en ze staat ons beleefd te woord. Én, niet onbelangrijk, ze doet aan bijverkoop. Het is iets dat we nog vaak missen tijdens onze bezoeken, maar zij doet het gelukkig. Of we nog iets willen eten en dus de kaart willen zien? Het moet natuurlijk niet veel drukker worden, maar zo iemand kun je met een gerust hart alleen een terras laten runnen.

Madepolderweg 100
Madestein.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel