artikel

Terras Top 100 2016 nummer 98: Las Rosas, Zwolle

Café 435

In het historische centrum van Hanzestad Zwolle treffen we grand café en tapasbar Las Rosas aan. Met de notering in deze lijst bewijst Las Rosas de naam en faam van Zwolle als horecastad.

Terras Top 100 2016 nummer 98: Las Rosas, Zwolle

Cafés in de Café Top 100, terrassen in de Terras Top 100 en als we een Restaurant Top 100 zouden samenstellen, dan vermoeden we dat – noem er eens eentje – De Librije daar ook best hoge ogen zou gooien.

Maar goed, wij komen voor het terras. En dat is, gezien een plek in deze lijst, dus ook prima op orde. Wel even letten op de details. Het terras ziet er gezellig en verzorgd uit. Alleen wanneer je gaat zitten en wat beter kijkt, is het wel zo dat er een kussen, een asbak, een viltje en een kaars op de grond liggen. En het kussen waarop we zitten, heeft een brandplek.

De medewerkers maken ons bezoek verder tot een prima verblijf. Ze zijn vriendelijk, snel en efficiënt, en als het gaat om afruimen, dan wachten ze netjes tot de gasten helemaal weg zijn om dan – met behulp van een dienblad – de tafels helemaal op orde te maken. Netjes!

Rode Torenplein 10-11
Lasrosas.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel