artikel

In the mix: Steamed Espresso Martini

Café 0

Barista Milou Savelkoul presenteert een Steamed Espresso Martini: Steamed, not shaken or stirred. Deze koffiecocktail moet je niet shaken of stirren, maar opstomen met het koffieapparaat.

In the mix: Steamed Espresso Martini

Ingrediënten
* 20 ml Ketel 1
* jenever gerijpte matuur
* 30 ml Tia Maria
* ± 60 ml Dubbel shot espresso
* 130 ml verse volle melk
* Libbey Hobstar Coupe

Bereiding
Doe alle ingrediënten in een melkkannetje en stretch, net zoals je bij cappuccino schuim maakt, en verwarm de drank tot 65ºC. Giet de espresso Martini in een mooi Libbey Hobstar Coupe en garneer met drie koffiebonen en een suikergarnituur. De vormen van het garnituur komen terug in de facetten van het glas.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels