artikel

Terras Top 100 2016 nummer 14: Het Wapen van Ens, Ens

Café 665

De Provinciewinnaar van Flevoland komt dit jaar uit Ens. Het Wapen van Ens is al sinds 1955 actief. En dat is lang, zeker in Flevoland, waar de polder in de jaren veertig werd drooggelegd.

Terras Top 100 2016 nummer 14: Het Wapen van Ens, Ens

Enfin, Het Wapen van Ens dus. Een mooi terras met lange banken afgewisseld met ‘gewoon’ terrasmeubilair. Sympathiek: overdag werken ze hier met mensen met een verstandelijke beperking. Zo doen ze werkervaring op en ontwikkelen ze sociale en maatschappelijke vaardigheden door het directe contact met collega’s, gasten én het werken in een team. Leuk!

Wij worden geholpen door twee verschillende dames, waarvan eentje een absolute uitblinker blijkt. Werkelijk alles doet ze goed. Ze zien er hier verder fris en verzorgd uit, het hele plaatje klopt. Ons jurylid, ook een ondernemer met een topterras: ‘Als ze ooit wil verhuizen, heb ik een baan voor haar.’

Baan 1A
Hetwapenvanens.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels