artikel

Koffie Top 100 2016 nummer 99: De Eetboetiek, Sluis

Café

De Eetboetiek in Sluis heeft een rijke historie. In het pand zetelde zowel een kapsalon als Sergio Hermans driesterrenrestaurant Oud Sluis. Na diens vertrek naar Antwerpen, nam broer Michel Herman zijn intrek om er samen met Sarine Oosterbaan een combinatie van horeca en lifestyle van te maken.

Koffie Top 100 2016 nummer 99: De Eetboetiek, Sluis

Nog steeds goed eten, maar een stuk laagdrempeliger dan voorheen. Het zijn vooral de espresso en de cappuccino die een goede indruk op de jury maken. Ondanks de drukte, focust de barista geconcentreerd op de koffies. Ze worden geserveerd op stijlvol en leuk servies. Het is duidelijk dat kennis en kunde aanwezig zijn. Nu nog wat meer focus op de uitvoering.

Beestenmarkt 2, Sluis
Eetboetiek.nl

Brander: Blanche Dael; machine: La Marzocco; melk: Plus biologisch; koffie (lungo) €2,50; espresso €2,30; cappuccino €2,60