artikel

Cocktailrecept: The Dead Poet van Bar & Brasserie Occo

Café 287

The Dead Poet is een een signature cocktail van Maarten van Vliet van Bar & Brasserie Occo in Amsterdam. De cocktail die tijdens de Amsterdam Cocktail Week gepresenteerd werd is makkelijk zelf te bereiden. Hieronder het recept.

Cocktailrecept: The Dead Poet van Bar & Brasserie Occo

Bar: Bar & Brasserie Occo
Cocktail: The Dead Poet
Bartender: Maarten van Vliet
Samenwerking met drankmerk: Death’s Door Spirits
Omschrijving cocktail: Een combinatie van absint en koffie als ‘dichters vergif’.

Ingrediënten:
• 40 ml Death’s Door Wodka
• 30 ml Selo Coffee fruit frisdrank
• 5 ml Organic Black Muscat siroop
• scheutje absint

Bereiding:
Spoel een gekoelde tumbler met een scheutje absint. Roer alle ingrediënten op ijs en serveer met een ijsbal.

Zin in meer leuke recepten voor cocktails? 

Reageer op dit artikel