blog

Oranje

Café

Nog iets meer dan een maand en dan barst het WK-voetbalfeest weer wereldwijd los. Geheel tegen mijn aard in, schaar ik me achter de pessimisten die zeggen dat Oranje de eerste ronde niet gaat overleven.

Oranje

Maar so what! In anderhalve week tijd speelt het Nederlands Elftal sowieso drie spectaculaire wedstrijden en dus is heel ons land zeker 11 dagen helemaal in de ban van bier, bitterballen en belachelijke uitdossingen. Daar kun je natuurlijk van vinden wat je wilt, maar zeker is dat het kansen biedt voor de horeca. Voor de cafésector in het bijzonder.

Het verleden heeft ons al geleerd: het kan niet gek genoeg. Ik weet dat veel caféhouders nu al druk zijn om straks verzekerd te zijn van een doldwaze, bomvolle Oranjekroeg. En gelijk hebben ze! Wij van Misset Horeca willen die creativiteit graag belonen en hebben daarom, net als 2 jaar geleden, de wedstrijd om Het Leukste Oranje Café van Nederland opgestart.

Inschrijven kan hier. We begrijpen dat u nog geen foto’s heeft van uw zaak zoals die er straks gaat uitzien, maar plannen heeft u vast wel. Laat ze ons weten. Overtuig ons in woord, en waar mogelijk later ook in beeld, dat u het Leukste Oranje Café van het land heeft. Uw beloning, behalve natuurlijk een grote beker: veel media-aandacht en een feestje met de Dikdakkers op de openingsdag van het WK. En al wint u niet, het meedoen aan een wedstrijd als deze stimuleert u en uw team om extra creatief te werk te gaan en er hoe dan ook een geweldig evenement van te maken. Scoren doet u zelf en een succesvol WK, dat laten we toch niet afhangen van de mannen op het veld?

Reageer op dit artikel