fotoreportage

Foto’s: Pop Up Bar Experience op de Horecava 2018

Café 1260

De Horecava 2018 kent een nieuw concept in het segment Dranken; de Pop Up Bar Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt ‘De 9 Straatjes’ zijn er pop up bars, workshops en demonstraties. Ook is er een samenwerking met de Amsterdam Cocktail Week.

Foto’s: Pop Up Bar Experience op de Horecava 2018

Er is volop aandacht voor alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van dranken, met de nadruk op (non-alcoholische) cocktails.
Daarnaast werkt de Horecava voor het eerst samen met de Amsterdam Cocktail Week; hun stand is centraal gepositioneerd in de Pop Up Bar Experience.

Samenwerking Horecava 2018 en Amsterdam Cocktail Week

Horecava gaat samenwerken met de Amsterdam Cocktail Week, die dit jaar plaatsvindt van 5 tot en met 11 maart in de hoofdstad. Op de stand van de Amsterdam Cocktail Week is een speciaal voor de Horecava ontwikkelde app te downloaden. Deze laat zien wat er tijdens de beursweek te beleven is op het gebied van cocktails in Amsterdam.

Over de Amsterdam Cocktail Week

De Amsterdam Cocktail Week is een platform voor cocktails tussen merken, bars en de consument. De organisatie bestaat uit Albert ‘Mister Cocktail’ van Beeck Calkoen (Gin Day, Mister Cocktail) en ‘TNT’ Timo Janse en Tess Posthumus (Difford’s guide NL, Perfect Serve Barshow Amsterdam, Flying Dutchmen Cocktails).

Foto's

Reageer op dit artikel