nieuws

Zware tijden voor horeca in Emmen

Café

De horeca in Emmen heeft het zwaar. In korte tijd hebben meerdere zaken hun deuren moeten sluiten. Volgens de slachtoffers ligt het horecadebacle aan de sterk gestegen huurprijzen van horecapanden in het centrum van Emmen.

‘Die zijn ontzettend hoog. Alleen als ik de afgelopen jaren zeven dagen per week open was geweest en het dan ook nog druk had gehad, was het me gelukt om dat geld elke maand op te hoesten’, aldus eigenaar Herman Weinans van het gesneuvelde Palm Beach in het Dagblad van het Noorden.

Palm Beach is één van de slachtoffers. De andere zijn discotheek The Qube en café De Boemelaar. Weinans van Palm Beach heeft aangegeven weer open te willen. Eigenaar Diana Dörfel van The Qube weet nog niet of de zaak weer open gaat.

Zware tijden voor horeca in Emmen

Reageer op dit artikel