nieuws

Grolsch verslaat InBev in rechtszaal

Café

De poging van bierbrouwer InBev om een horecacomplex in het centrum Enschede over te nemen ten nadele van Grolsch, is mislukt. Het Enschedese café De Geus blijft hierdoor Grolsch tappen.

Volgens de regionale krant Tubantia voerde InBev een felle juridische strijd met Grolsch om eigenaar te worden van het pand in Enschede, de thuishaven van Grolsch. In een kort geding werd beslaglegging van InBev op de pand afgewezen.

Eigenaar Ronald Scholten van De Geus mag na de rechtelijke uitspraak de verkoop met Grolsch afwikkelen. De verkoop werd al begin dit jaar in gang gezet, nadat Scholten als uitbater van een ander horecabedrijf huurachterstanden had bij Grolsch, de eigenaar van het pand.

Grolsch verslaat InBev in rechtszaal

Reageer op dit artikel