nieuws

Touringcar dreigt strandpaviljoen te verpletten

Café

Beachclub The Twins in Scheveningen is ontkomen aan een grote ravage. Een buschauffeur vergat zijn touringcar op de handrem te zetten. De bus dreigde de strandtent binnen te rijden.

De Italiaanse chauffeur had kort er voor zijn passagier laten uitstappen op de parkeerplaats naast Sea Life. Hij parkeerde vervolgens, maar vergat de handrem aan te trekken. Daarop begon de bus te rollen. Gelukkig bleef het voortuig steken op een talud. Uit zekerheid werd strandzaak The Twins ontruimd. Vervolgens haalde een grote kraan de gestrande bus van het talud.

Bedrijfsleider Dennis Ludovic van The Twins meldt dat de zaak behoorlijk gevuld was. ‘Het was hier behoorlijk druk, met brandweer en hulpdiensten. En dat was maar goed ook. Er liggen hier ook gasleidingen. Als de bus daarop terecht was gekomen, had dat een flinke knal gegeven’, aldus Ludovic op de weblog Fok.nl

Reageer op dit artikel