nieuws

Caféman alweer weg bij FC Utrecht

Café

Horecaondernemer en bekende Utrechter Broos Schnetz is alweer weg bij FC Utrecht. Binnen een week na zijn aanstelling als interim-directeur is Schnetz teruggetreden. Schentz is onder meer bekend als mede-eigenaar van het bekende Utrechtse café Strairway to Heaven.

Caféman alweer weg bij FC Utrecht

Begin deze week werd Schnetz aangesteld als interim-directeur om de aan de kant gezette Jan Willem van Dop te vervangen. Van Dop kondigde een kort geding aan en won die gisteren. Gevolg is dat zowel Schnetz als de raad van commissarissen zich terugtrekken bij FC Utrecht.

Caféman Schnetz blijft ondanks de terugtrekking strijdbaar. ‘Van Dop bazuint in zijn vriendenkring rond dat hij al een lijstje met commissarissen in zijn binnenzak heeft. Hopelijk houdt de gemeente Utrecht daar scherp het zicht op, want het moet voorbij zijn dat het wanbeleid bij de club de gemeenschap telkens weer geld kost’, aldus Schnetz in De Telegraaf.

Naast mede-eigenaar van Stairway to Heaven, nummer 52 in de Café Top-100, is Schnetz financieel bestuurder van internetradiostation KXradio en de man achter het Sprekenrsplatform. Verder is hij oud-voorzitter van Leefbaar Utrecht.

Zie ook

Reageer op dit artikel