nieuws

Winnaar Columbus Trofee stopt met horeca

Café

Patrick Lehman, winnaar van de Columbus Trofee 2007, heeft zijn horecabedrijf De Luifel in Ruurlo verkocht. Lehman gaat volledig richten op straatgolf, verhuur van scooters en het verzorgen van bedrijfsmaaltijden.

Winnaar Columbus Trofee stopt met horeca

De nieuwe eigenaar van café-restaurant De Luifel is de 22-jarige Jimmy Cheng. Cheng, die eerder een cafetaria runde in Voorhout, wil De Luifel voorlopig op de oude voet voortzetten.

Lehman won in 2007 de Columbus Trofee tijdens de BBB in Maastricht. Deze aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemingen kreeg hij voor zijn bedrijf Straatgolf, een bezigheid waarbij deelnemers met grote sticks en ballen door een stad of dorp het golfspel spelen.

De Luifel stond al geruime tijd te koop, meldt DeStentor. Lehman was de afgelopen jaren naast het runnen van het horecabedrijf al actief met andere bezigheden waaronder dus straatgolf. Maar ook het verhuren van scooters en het verzorgen van bedrijfsmaaltijden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels