nieuws

Nederlands houseconcept naar andere kant van de wereld

Café

Nederlandse dj’s en housefeesten blijven aantrekkelijk voor het buitenland. Het verre buitenland zelfs, want Trance Energy zal ook worden gehouden in…. Australië. Dat heeft organisator ID&T bekend gemaakt.

Nederlands houseconcept naar andere kant van de wereld

Daarmee is Trance Energy het tweede bekende Nederlandse dancefeest dat ‘Down Under’ plaatsvindt. Sensation (ook van ID&T) wordt er ook gehouden. Trance Energy zal haar tenten maar liefst vier keer opslaan in Australië. Van 9 tot en met 12 april wordt achtereenvolgens Sydney, Melbourne, Brisbane en Perth aangedaan.

De Nederlandse dj-inbreng bestaat uit onder meer Marco V, Sander van Doorn, Richard Durand, Leon Bolier en Judge Jules. Overigens hoeven dancefans niet perse naar Australië voor Trance Energy. Al eerder wordt de Nederlandse editie gehouden, op zaterdag 7 maart a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht.

Reageer op dit artikel