nieuws

Verlenging licentie Drie Hoefijzers bier

Café

Bierbrouwer InBev Nederland en café de Beyerd uit Breda verlengen de licentie voor Drie Hoefijzers Klassiek bier met vijf jaar.

Verlenging licentie Drie Hoefijzers bier

‘We hebben de afgelopen vijf jaar bijna 65.000 liter Drie Hoefijzers Klassiek gebrouwen en verkocht. Behalve in de Beyerd is Drie Hoefijzers Klassiek ook van de tap verkrijgbaar in de restaurants De Dikke van Dale en De Stadstuin in Breda’, aldus uitbater Piet de Jongh van café de Beyerd.

Remco Boerefijn, commercieel directeur van het in Breda gevestigde hoofdkantoor van InBev Nederland, geeft aan dat InBev de licentie graag heeft verlengd. ‘InBev Nederland vindt het geweldig dat café de Beyerd door het brouwen van Drie Hoefijzers Klassiek het erfgoed van onze voormalige brouwerij in Breda in stand houdt. Op deze manier kunnen liefhebbers van Drie Hoefijzers ook vandaag de dag nog genieten van dit bier en blijft de herinnering aan onze brouwerijgeschiedenis in Breda tastbaar’, aldus Boerfijn.

Reageer op dit artikel