nieuws

Espressowagen rijdt twitterend door Arnhem

Café

Let’s Coffee is een nieuwe opvallende verschijning in de straten van Arnhem. Sinds gisteren rijdt de opvallende espressowagen in en om Arnhem om kwaliteitskoffie te schenken. Via Twitter is de route van de espressomobile te volgen.

Espressowagen rijdt twitterend door Arnhem

De eigentijdse espressobar, zoals Let’s Coffee de wagen zelf omschrijft, rijdt sinds deze week door de straten van Arnhem.

‘Om kwalitatief goede biologische koffie uit te serveren’, zegt Dunja Horsch van Let’s Coffee in een kort videointerview. ‘We proberen structureel plaatsen aan te doen zodat mensen op ons kunnen rekenen. Via Twitter kunnen mensen ons volgen waar onze standplaatsen zijn’.

De espressobar biedt naast de bekende hardlopers ook koffies voor kinderen in de vorm van jongens- en meisjescappuccino’s. Naast koffie verkoopt Let’s Coffee ook thee, appeltaart en huisgemaakte sinaasappel-kruidnagelbonbons.

Reageer op dit artikel