nieuws

Exploitant goed lopende zaak met noorderzon vertrokken

Café

De exploitant van zalencentrum De Luifel in Ruurlo is zoek. Eigenaar en ervaren horecaondernemer Jimmy Cheng heeft al weken niets meer van zich laten horen. Gevolg is dat het goedlopende horecabedrijf sinds afgelopen weekend de deuren maar heeft gesloten.

Exploitant goed lopende zaak met noorderzon vertrokken

Assistent-bedrijfsleider Miranda Brundel zegt in de regionale krant De Stentor overdonderd te zijn door het plotselinge vertrek van haar baas.

‘We kregen hem al enige tijd niet te pakken en hij belde ook maar niet terug. Er was op geen enkele manier contact met hem te krijgen. Vrijdag overdag hebben we nog gedraaid, maar we wisten ook niet meer hoe we verder moesten. En dus hebben we vrijdagavond de zaak gesloten. De zaak liep hartstikke goed, we draaiden een geweldig jaar’, aldus Brundel.

Pandeigenaar en voormalig exploitant Patrich Lehman laat weten begin deze week een procedure te starten. ‘Ik heb nog niet eerder met dit bijltje gehakt, maar er zijn een hoop mensen gedupeerd. Cheng heeft ontzettend veel geld achterover gedrukt’, aldus Lehman in de regionale krant.

De sluiting heeft als gevolg dat geplande feesten zijn doorgeschoven naar andere horecagelegenheden.

Jimmy Cheng was sinds november 2008 eigenaar van de exploitatie van De Luifel. Hij nam deze over van Patrick Lehman. Lehman is eigenaar van het pand en bekend van straatgolf, het spelconcept waarmee hij de Columbus Trofee 2007 won.

Reageer op dit artikel