nieuws

Opgesloten gast legt hele zaak lam

Café

Horecabedrijf Lord Nelson in Meppel heeft een merkwaardig incident met een gast achter de rug. Een bezoeker raakte ingesloten in het voorraadhok waarna hij het horecabedrijf compleet lam legde om aandacht te trekken.

Opgesloten gast legt hele zaak lam

Een 18-jarige man uit Havelterberg liep donderdagavond tijdens Donderdag Meppeldag het voorraadhok in van Lord Nelson. Een ander persoon sloot het hok af.

Om aandacht te trekken trok de ingesloten man stekkers uit stopcontacten, draden uit de muur en draaide hij de bierkraan dicht. Gevolg was dat de bierkoelers niet meer werkten, de verlichting in de toiletten het niet meer deed en de ventilatie uitviel.

Drie kwartier lang kon er geen bier worden getapt en werd het de dj’s onmogelijk gemaakt hun werk te doen. De jongen werd door de politie uit het voorraadhok bevrijd. Lord Nelson gaat de schade verhalen op de baldadige jongeman. Op 5 oktober moet de lastpost zich verantwoorden voor justitie.

Reageer op dit artikel