nieuws

Castricumse horecabaas overvallen

Café

Een 38-jarige eigenaar van diverse horecagelegenheden in het Noord-Hollandse Castricum is in de vroege ochtend van zondag 22 november beroofd van zijn dagopbrengst. De man werd bij de overval met een knuppel geslagen.

Castricumse horecabaas overvallen

Rond zes uur werd de 38-jarige horecabaas aan de Laan van Albertshoeve overvallen door twee ongekende mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen en een knuppel moest hij de dagopbrengst afgeven.

Toen dat blijkbaar te lang duurde, werd hij met een knuppel tegen zijn hoofd geslagen waardoor hij viel. De daders verdwenen met de buit in de richting van Heemskerk. Daar trof de politie later de legen vluchtauto aan.

De politie is een onderzoek gestart en zoek getuige zich te melden. De daders waren donker gekleed en droegen bivakmutsen. Ze waren beiden tussen den 1,80 en 1,85 meter lang. Voor tips kan de politie van Castricum worden gebeld via 0900-8844.

Reageer op dit artikel