nieuws

Partycentrum arena voor vechtende bruiloftsgasten

Café

Partycentrum Het Hof van Wageningen is dinsdagavond de arena geweest voor een massale vechtpartij waaraan negentig bruiloftsgasten meededen. De politie stuurde tientallen agenten om een einde te maken aan de knokpartij, aldus een woordvoerder.

Partycentrum arena voor vechtende bruiloftsgasten

Het massale gevecht brak uit tijdens een bruiloft in het partycentrum aan de Lawickse Allee in Wageningen. Volgens de politie sloeg om onduidelijke reden plotseling de vlam in de pan. Er werden flink wat klappen uitgedeeld en stoelen en tafels vlogen door de lucht.

Agenten uit alle delen van de regio snelden toe. Toen zij bij het partycentrum aankwamen, waren de gemoederen alweer bedaard. Er vielen meerdere gewonden, onder wie een persoon die met snijwonden naar het ziekenhuis moest. De politie heeft vooralsnog niemand aangehouden.

Reageer op dit artikel