nieuws

Liquid in Breda beste disco voor 25-plussers

Café

De Liquid in Breda is verkozen tot beste disco voor 25-plussers. De verkiezing is een initiatief van het maandblad Vrouwzine. Discocafé Liquid is volgens het blad hip en trendy. Er is gekeken naar de buitenkan, het interieur, de muziek, sfeer, personeel en de gasten.

Liquid in Breda beste disco voor 25-plussers

Eigenaar Dick Luijkx van Liquid is trots op de prijs die zijn uitgaansgelegenheid heeft gewonnen. ‘Ik kreeg een geweldig gevoel. Dit is de waardering dat we het nog steeds goed doen voor de 25-plussers die van disco en 90’s muziek houden.

Entertainen

Alle lof gaat natuurlijk naar het personeel dat het publiek elk weekend vermaakt, verzorgt en entertaint.’ Dit zegt hij op de website stappenbreda.nl.

Reageer op dit artikel