nieuws

Smit & Dorlas en Sjoerd Kooistra lossen conflict op

Café

De rechtszaak tussen Sjoerd Kooistra en koffieleverancier Smit & Dorlas gaat niet door. De twee partijen hebben een regeling getroffen. Aanvankelijk wilde Smit & Dorlas het faillissement aanvragen van Plassania Beheer van Kooistra vanwege achterstallige betalingen.

Smit & Dorlas en Sjoerd Kooistra lossen conflict op

Advocaat Mark Elkhuizen van Smit & Dorlas meldt het afblazen van de rechtszaak op Quotenet.nl. ‘De rechtszaak zou maandag dienen, maar gaat niet door omdat er een voor Smit & Dorlas zeer goede regeling is getroffen. De vier ton is niet betaald, maar er is een afspraak gemaakt die gelijkwaardig is’.

Smit & Dorlas liet enkele weken geleden een rechtszaak te willen starten tegen Plassania Beheer van Sjoerd Kooistra omdat het nog 400.000 euro tegoed zou hebben. Kooistra zou volgens Smit & Dorlas niet aan de afnameverplichting, die contractueel was vastgelegd, voldoen,

In Misset Horeca meldde de koffieleverancier daarop in gesprek te zijn met Plassania Beheer om te kijken naar een oplossing. ‘Er is contact, we zoeken naar een oplossing’, liet een woordvoerder van de brander op 12 mei weten om er aan toe te voegen ‘Kooistra niet om zeep te willen helpen’.

Reageer op dit artikel