nieuws

Zakenlieden leggen beslag op panden Kooistra

Café

De advocaat van Jos Migchelbrink, de ondernemer die de Eindhovense discotheek De Danssalon vier jaar geleden verkocht aan Sjoerd Kooistra, heeft beslag laten leggen op veertig gebouwen van Kooistra. Daarbij onder andere Kooistra’s woningen in Ubbergen, Groningen en Amsterdam.

Zakenlieden leggen beslag op panden Kooistra

Dat meldt Quotenet. Mighelbrink zou nooit het volledige overnamebedrag van Kooistra hebben ontvangen. Migchelbrink claimt ongeveer 1,6 miljoen euro. Een deel van de vordering heeft Migchelbrink overgedaan aan vier zakenlieden, zo meldt Quotenet.

De vier zakenlieden, vrienden van Migchelbrink, hebben op 6 juli mede-beslag laten leggen. Volgens advocaat André Gaastra van Migchelbrink heeft Kooistra al jaren niet betaald. De dood van Kooistra verandert volgens Gaastra niets aan het feit dat Plassania aan het vonnis moet voldoen.

Reageer op dit artikel