nieuws

Jean-Paul Eykelenkamp overleden

Café

Na een kort ziekbed is maandag 30 augustus Jean-Paul Eykelenkamp op 50-jarige leeftijd overleden. Eykelenkamp was directeur van de gelijknamige drankengroothandel in Deventer.

Jean-Paul Eykelenkamp overleden

Eykelenkamp werkte bijna 29 jaar lang in de drankengroothandel die door zijn vader en ooms in 1962 werd begonnen. Eykelenkamp Dorstlessend, zoals het bedrijf wordt genoemd, belevert een groot aantal horecabedrijven in de driehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn.

Vorig jaar werd een compleet nieuw pand betrokken. Daarin werd niet alleen ruimte gemaakt voor magazijnen en kantoren, ook kwam er een HorecaLAB. In Misset Horeca zei Eykelenkamp hier begin dit jaar over: ‘Een warme setting waar mensen inspiratie op kunnen doen voor hun bedrijfsvoering.’

Naast het directeurschap bekleedde Eykelenkamp ook meerdere bestuursfuncties. Zo was hij namens de GDH bestuurslid van de Commissie Bier en werd recent nog verkozen tot voorzitter van diezelfde GDH, de Nederlandse Groothandel in Dranken en Horecabenodigdheden.

Reageer op dit artikel