nieuws

Vervolgeditie vakbeurs Beleef Koffie Beleef Thee

Café

Er komt een tweede editie van de vakbeurs Beleef Koffie Beleef Thee. Dit naar aanleiding van de eerste beurs eerder dit jaar die volgens de organisatoren een succes was.

Vervolgeditie vakbeurs Beleef Koffie Beleef Thee

Op 15 en 16 mei 2011 vindt de tweede Beleef Koffie Beleef Thee plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Organisator Jeroen Verhaeg van Mijn broer en ik BV laat weten dat het succes van de eerste editie de deuren wagenwijd opzet voor een vervolgeditie.

‘Zowel bezoekers als exposanten hebben een goede beurs gehad, waar uitstraling, goed zaken doen en beleving voorop stonden’, aldus Verhaeg.

De 2011-editie van Beleef Koffie Beleef Thee zal nog meer beleving gaan brengen op alle vlakken, belooft Verhaeg. ‘Zo gaan clinics en masterclasses uiteraard weer terugkomen evenals het live koffiebranden. En zullen er verschillende koffie- en theekampioenschappen plaatsvinden’.

Beleef Koffie Beleef Thee wil zich verder ontwikkelen als high-end vakevenement en meldt dat het daarnaast particuliere bezoekers met bovengemiddelde interesse in koffie en thee wil verwelkomen.

Reageer op dit artikel