nieuws

Nieuwe Hertog-Jan Café-verkiezing

Café

Hertog Jan organiseert voor de tweede keer de verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café van het Jaar. De komende maanden kan het publiek via internet en sms stemmen en worden de cafés door een mystery guest bezocht.

Nieuwe Hertog-Jan Café-verkiezing

Van de deelnemende cafés gaan tien cafés door naar de finale waarna een vakjury beslist wie zich ‘Vriendenkring Hertog Jan-café van het Jaar’ mag noemen. Dit jaar wordt deze verkiezing voor de tweede keer gehouden. De eerste winnaar was café Momfer de Mol in Den Haag.

‘Cafés die de finale weten te bereiken zijn absoluut de crème de la crème onder de Hertog Jan-cafés, zegt brouwmeester Gerard van den Broek. De winnaar mag samen met Van den Broek een bierbrouwsel creëren op de brouwerij in Arcen.

Stemmen kan via vriendenkringhertogjan.nl. Stemmers maken kans op een weekendje weg naar Arcen en een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij.

Reageer op dit artikel