nieuws

Internationale koffiewedstrijden in Maastricht

Café

De beste koffieprofessionals ter wereld komen naar Maastricht. Van 22 tot en met 24 juni vindt in het MECC Maastricht de SCAE World of Coffee Event plaats. Daarbij worden vier wereldkampioenschappen gehouden.

Internationale koffiewedstrijden in Maastricht

In het MECC in Maastricht worden de wedstrijden World Latte Art championship, World Cup Tasters Championship, World Coffee in Good Spirits Championship en World Cezve/Ibrik Championship gehouden. De laatste wedstrijd gaat om de kampioenschappen voor het bereiden van Turkse koffie.

Naast de wedstrijden is er een beurs en congres, en zijn er workshops. De organisatie verwacht de komende drie dagen zo’n driehonderd bezoekers uit vijftig verschillende landen. Tijdens de internationale wedstrijden zullen voor Nederland diverse topbarista’s deelnemen.

Reageer op dit artikel