nieuws

Café uit Hertog Jan tv-commercial tapt nu uit ander vaatje

Café

Twaalf jaar stroomde er Hertog Jan-pils uit de tap. Ter promotie van het biermerk werd er eind vorig jaar zelfs een tv-commercial opgenomen. Het gaat om café Beekman & Beekman in Deurne. Dat tapt nu uit een ander vaatje.

Café uit Hertog Jan tv-commercial tapt nu uit ander vaatje

Er stroomt tegenwoordig Brand uit de tap van Beekman & Beekman. De afgelopen maar liefst twaalf jaar was dat Hertog Jan. Eind vorig jaar stond de kroeg zelfs centraal in een tv-commercial rond het nieuwe Hertog Jan Oerblond. Daarbij waren ruim vijftig acteurs en figuranten en ruim veertig ‘crew’-leden betrokken.

Afgelopen week werd het Brabantse café omgebouwd tot een echte ‘Brandzaak’. De tanks in de kelder en de tapinstallatie zijn vervangen en er is uiteraard bijpassend, nieuw glaswerk.

Omdat Brand erg trots is op de nieuwste aanwinst, krijgen eigenaren Vera en Mario Martens een aandenken uitgereikt. Dat wordt op woensdag 15 februari door Brand-directeur Marinus van Dorst overhandigd.

Om de tanks leeg te krijgen werden de laatste Hertog Jan (van Ab InBev) gratis weggegeven. Naast Brand schenkt Beekman & Beekman ook de speciale bieren van Brand, pils van Amstel en Maes en het eigen bier Beekmenneke.

Reageer op dit artikel