nieuws

Acht barista’s plaatsen zich voor NK

Café

Regerend Nederlands barista-kampioen, Sander Schat, heeft zich geplaatst voor de finale van het komende NK in mei. Naast Schat hebben onder andere ook Onno van Zanten, Yakup Aydin en de jeugdige Frans van den Berg zich weten te plaatsen.

Acht barista’s plaatsen zich voor NK

De finale om het Dutch Barista Championship vindt plaats in Hotel de Goudfazant in Amsterdam-Noord op 10 mei. De winnaar van het kampioenschap vertegenwoordigt Nederland tijdens het World Barista Championship 2011 in Colombia.

De acht finalisten zijn:

Onno van Zanten (Barista Support)

Francesco Grassotti (Brandmeester’s)

Frans van den Berg (Barista Brothers)

Yakup Aydin (Illy)

Sander Schat (regerend kampioen)

Victor Constandse (Brandmeester’s)

Coen van Sprang (Lebkov & Sons)

Mark Hermens (Maro’s koffie & thee)

Reageer op dit artikel