nieuws

Amersfoort heeft Beste Hertog Jan café

Café

Café In Den Grooten Slock’ uit Amersfoort is bekroond tot het beste Hertog Jan café van 2011. De twee cafés die de titel al eens op hun naam mochten zetten zijn Café De Klokkenluider in Venray en het Top-100 café Momfer de Mol uit Den Haag.

Amersfoort heeft Beste Hertog Jan café

Eigenaar van In Den Grooten Slock, Rolf van As, heeft de titel ontvangen uit handen van meesterbrouwer Gerard van den Broek. Dit gebeurde tijdens de Vriendenkring Hertog Jan Dag in het Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal.

Van As droeg de prijs direct op aan zijn team. ‘Want zij zijn de bouwstenen van het bedrijf,’ aldus de trotse kroegbaas.

In Den Grooten Slock liet tien andere finalisten achter zich door uit te blinken in gastvrijheid, bierbehandeling en ambiance. Van As mag samen met zijn team een dag naar de Hertog Jan brouwerij in Arcen.

Dinee Café de Kempen uit Knegsel en Café de Lachende Vis uit Oud-Empel kregen de titel runner-up.

Zie ook

Reageer op dit artikel