nieuws

Antirookpetitie bloedt dood

Café

Een petitie voor een beter rookbeleid van het Amsterdamse Scheltema-beraad is uitgelopen op een fiasco. Wat begon met redelijk veel elan en steun van veel fanatieke horecaondernemers lijkt nu een stille dood te sterven.

Antirookpetitie bloedt dood

Dat meldt de site www.hiermaghetwel.nl. Jeroen Blankert, iniatiefnemer van het Scheltema-beraad vertelt HierMagHetWel dat het enthousiasme achter het manifest langzamerhand lijkt te zijn doodgebloed. ‘De vergaderingen die we met de deelnemende horeca-uitbaters hebben gehouden verliepen goed en waren zeer fanatiek van toon. Helaas heeft de petitie niet het resultaat opgeleverd waar ik op gehoopt had’.

Slechts 700 mensen hebben de petitie ondertekend. Doel van het Scheltema-beraad was een gemeenschappelijke vuist te maken tegen de rookverbod-wetgeving.

Meer nieuws over het rookverbod:

Reageer op dit artikel