nieuws

Bacardi verliest distributie whiskey-merken

Café

Jack Daniel’s whiskey, Southern Comfort en Finlandia vodka worden vanaf 1 mei niet langer gedistribueerd door Bacardi Nederland. Brown-Forman heeft besloten de distributie bij een andere partij dan Bacardi onder te brengen.

Bacardi verliest distributie whiskey-merken

De huidige distributieovereenkomst tussen Bacardi Nederland en Brown-Forman loopt 1 mei af. Bacardi Nederland meldt dat het tot 30 april operationeel is als importeur en distributeur van Jack Daniel’s whiskey, Soutern Comfort en Finlandia vodka.

De beëindiging van het contract betekent niet dat Bacardi Nederland haar visie op het opbouwen van merken verandert. Bacardi behoudt haar stevige positie en aanwezigheid op de Nederlandse markt, laat Bacardi weten in een persbericht.

Reageer op dit artikel