nieuws

BEM wil geen pokertoernooi in voetbalkantine

Café

Het Bureau Eerlijke Mededinging (BEM!) van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is tegen het houden van het Pokerkampioenschap van Nederland in de voetbalkantine van Sportclub Genemuiden.

BEM wil geen pokertoernooi in voetbalkantine

BEM vindt dat de voetbalkantine geen bevoegdheden heeft voor dergelijke activiteiten. ‘Bestuursreglement en een drankvergunning sluiten dat soort gebruik uit’, zegt BEM-directeur Arjan Hogervorst op Zwartewaterkrant.nl de digitale krant voor Genemuiden en omstreken.

De gemeente Zwartewaterland ziet vooralsnog geen reden het evenement in de voetbalkantine van Sportclub Genemuiden te verbieden. In de voetbalkantine staan een vijftal avonden geprogrammeerd, die plaatsbieden aan zo’n veertig pokerspelers uit Nederland. De eerste pokeravond staat gepland op 7 oktober.

Reageer op dit artikel