nieuws

Bevoorradingsprojcet A’dam voorbij

Café

Het vrachttramproject CityCargo in Amsterdam, waarmee onder meer horecaondernemers worden bevoorraad, is van de baan. Ondanks diverse prijzen en proefritten gaat de stekker uit het project.

Bevoorradingsprojcet A’dam voorbij

Dat meldt De Telegraaf. De ochtendkrant kreeg een brief van directeur Peter Hendriks van CityCargo gericht aan het gemeentebestuur in handen. Daarin schuift Hendriks de zwarte piet van het mislukken van het vrachttramproject in de schoenen van het stadsbestuur.

Hendriks schrijft dat nare publiciteit en een bloedig faillissement slechts rest. Hendriks stak samen met verschillende investeerders bijna zeven miljoen euro in het project. Doel van het project was om de bestaande trambanen te gebruiken om bedrijven in het centrum van Amsterdam te bevoorraden. Hierdoor zou het aantal vrachtauto’s in het centrum afnemen.

Reageer op dit artikel