nieuws

Bibito geeft koppeling met Hyves vrij

Café

Website ontwikkelaar Bibito zegt een ‘unieke’ koppeling ontwikkeld te hebben met Hyves. Het is mogelijk gemaakt om via HyvesConnect complete fotoalbums afkomstig van sites van horecabedrijven door te plaatsen naar het social network. Dat kan de horecaondernemer zelf doen, maar ook de bezoeker van zijn website.

Bibito geeft koppeling met Hyves vrij

‘Een paar maanden geleden brachten we Hyves en onze klanten samen in de vorm van verschillende gadgets’ zo laat commercieel directeur Gerben Nijmeijer van Bibito weten. ‘Hyves is de grootste online community dus kan een horecabedrijf zich daar optimaal profileren.’

‘Vanuit de eigen website wordt het mogelijk gemaakt complete fotoalbums direct door te sturen naar Hyves. Met de ontwikkelde koppeling hoeven ze niets meer apart op Hyves in te voeren.’ zo laat de technisch verantwoordelijke man van Bibito weten.

Meest bekeken

Door het direct te koppelen aan Hyves spelen ze in op een behoefte. De fotopagina is vaak de meest bekeken pagina van een website. Deze pagina koppelen aan Hyves betekent virale actie. ‘En dat is precies wat de horecaondernemer nodig heeft. Marketing bedrijven zonder diep in de buidel te tasten’.

Reageer op dit artikel