nieuws

Bogaart schrapt na 19 jaar alsnog discoplan

Café

Na negentien jaar praten, denken en bouwen zet eigenaar Rene Bogaart van Big Horeca alsnog een streep door het plan een discotheek te openen in Leidschendam. Bogaart investeerde ruim vijf miljoen en gooit, nu het gebouw er bijna staat, de handdoek in de ring.

Bogaart schrapt na 19 jaar alsnog discoplan

‘Ik heb 5 miljoen euro geïnvesteerd, maar mijn vergunning is zo dun als een wc-papiertje. Er staat letterlijk in dat in geval van excessen, mijn bedrijf op ieder moment gesloten kan worden’, aldus Bogaart.

Bogaart meldt het stopzetten van zijn discoplan in een interview in Misset Horeca. Daarin zegt Bogaart verder: ‘Ik heb 19 jaar aan dit project gewerkt. Over drie maanden zou het klaar zijn. En dan besluit je in het zicht van de finish te stoppen. Ik heb twee rollen behang gepakt. Op de één schreef ik de plussen, op de andere de minnen. Die laatste rol werd langer en langer. Toen heb ik de knoop doorgehakt’.

Het gebouw waar de disco in zou komen, wordt kantoor. Bogaart heeft vanaf de eerste tekening er rekening meegehouden dat het pand een tweede leven moest kunnen hebben. De kantoorruimte wil Bogaart verkopen of verhuren.

Lees het complete interview in Misset Horeca 1/2, die op vrijdag 9 januari verschijnt.

Reageer op dit artikel