nieuws

Café Lindeboom officieel lid Rokerskerk

Café

Rooksteker der Rokerskerk. Michiel Eijsbouts heeft woensdag café Lindeboom in Alkmaar ingewijd tot de Enige en Universele Rokerskerk van God.

Café Lindeboom officieel lid Rokerskerk

Dit gebeurde met de overhandiging van een certificaat waarop staat dat het alle leden van de gemeenschap van de Rokerskerk vrijstaat hun rookartikelen te nuttigen en daarmee hun ‘goede God’ in vrede te eren.

De Rokerskerk bedrijft haar religie vanuit de goddelijke drie-eenheid van rook, vuur en as en vereert haar god door in het gebedshuis te roken. Met de inwijding kunnen de parochianen van uitbater Co Busch legaal een sigaretje roken in het café.

De populariteit van de nieuwe kerk bleek woensdag de eerste paar minuten na de inwijding al niet te stuiten. Na nog geen kwartier hadden zich al ongeveer twintig mensen aangemeld. ‘Als er twee keer per dag een dienst wordt gehouden, dan woon ik die zeker bij’, aldus een van de nieuwe leden.

Bekijk hier onze speciale rookpagina

Reageer op dit artikel