nieuws

Café Momfer de Mol beste Hertog Jan-café

Café

Het Haagse café Momfer de Mol is uitgeroepen tot beste Hertog Jan-café 2009. Het café mag dit jaar de titel ‘Vriendenkring Hertog Jan Café 2009’ voeren. Het is de eerste keer dat de titel is toegekend.

Café Momfer de Mol beste Hertog Jan-café

De jury over de winnaar: ‘Momfer de Mol combineert topgastvrijheid met uitstekende bierbehandeling. Ondernemer Joep Logjes leidt zijn team met passie en samen met zijn medewerkers zorgt hij voor een knus café met bezieling.’

Apetrots

Eigenaar Joep Logjes: ‘We zijn apetrots dat Momfer de Mol verkozen is tot winnaar! Dit is een enorme beloning voor de toewijding en inspanning van ons hele team dat altijd klaar staat om onze gasten een fantastische avond te bezorgen.’

Brouwmeester Gerard van den Broek van Hertog Jan spreekt over een bijzonder spannende finale. ‘De leden van Vriendenkring Hertog Jan moeten allemaal aan strenge selectiecriteria voldoen om alleen al lid te mogen worden.’ De Vriendenkring Hertog Jan is in november 2006 opgericht.

Zelf brouwen

Momfer de Mol mag met het gehele team naar de Hertog Jan brouwerij in Arcen waar ze samen met Gerard van den Broek zelf aan de brouwketel Hertog Jan Grand Prestige gaan brouwen, waarvan een 50-tal flessen ook mee zullen gaan naar Den Haag.

Finalisten

De overige negen finalisten zijn:

– Café de Lachende Vis (Empel)

– Grand Café Dikke van Dale (Leeuwarden)

– Café-restaurant Alt Arce (Arcen)

– Jazzcafé De Dikke (Leusden)

– Café de Klokkenluider (Venray)

– Café de Malle Jan (Plasmolen)

– Café Merz (Spijkenisse)

– Herberg de Pintelier (Voerendaal)

– Café ’t Stulpke (Uden)

Reageer op dit artikel