nieuws

Café Samson maakt app van bierboek

Café

Het Nijmeegse Café Samson, nummer 16 in de Café Top 100 van Misset Horeca, heeft een app laten maken van haar bierboek. Gebruikers die de toepassing op hun mobiele telefoon hebben, kunnen bijhouden welke biertjes van de kaart ze al gedronken hebben en deze voorzien van een review.

Café Samson maakt app van bierboek

‘Onze gasten kunnen zo voor zichzelf een naslagwerkje maken van wat ze gedronken hebben en markeren welke biertjes favoriet zijn. Binnenkort komt er een toevoeging in de vorm van een adviseur. Je voert in welke bieren je lekker vindt en aan de hand daarvan komt er een suggestie van bieren in dezelfde smaakrichting.’

De applicatie is er nu alleen nog voor android toestellen, maar komt er binnenkort ook voor de Iphone en de Ipad van Apple.

Leoniek van Holen van Café Samson heeft de cursus Social Media van Raymond Janssen gevolgd voor het café. ‘We zijn nu actief op facebook, twitter en foursquare. We zien ons netwerk met de dag groeien. Het biedt de mogelijkheid tot interactie met je gasten, waar deze zich ook bevinden. We kunnen gasten zo nog meer aan ons binden,’ aldus een enthousiaste Van Holen.

Reageer op dit artikel