nieuws

Café tijdens bruiloft zonder water

Café

De gasten voor een bruiloft in café Trefpunt in Geleen moesten het dinsdagavond zonder leidingwater stellen. Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) hield uitgerekend deze avond een reinigingsbeurt aan de leiding en sloot de boel af, heeft WML laten weten.

Café tijdens bruiloft zonder water

De kroegbaas sloeg alarm. Zij kon de bierglazen niet afspoelen. Ook was de afsluiting lastig voor de vele tientallen bruiloftsgasten die naar het toilet willen.

Ze hoefden de wc echter niet met bier door te spoelen. WML zette als compensatie een tank met duizend liter water voor de deur, waarmee het ongerief, zij het met een emmer, toch kon worden weggespoeld.

Gênant
‘Ik heb er nachten van wakker gelegen. Uiteindelijk heeft het waterleidingbedrijf hier een tank met duizend liter water neergezet. Maar het blijft behelpen. Ik geef de gasten maar een emmertje wanneer ze naar het toilet gaan. Het is gênant’, aldus uitbaatster Lies Hendriks van café ’t Trefpunt in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel