nieuws

De Rede van Dronten hekkensluiter Café Top 100 2010

Café

Op plaats 100 vinden we De Rede van Dronten. Het multifunctionele grand-café komt nieuw binnen en is hierdoor het tweede bedrijf uit Flevoland in de lijst.

De Rede van Dronten hekkensluiter Café Top 100 2010

Het is volgens de jury een opvallend mooie en levendige zaak in een deel van het land waar de horecaverwachtingen niet zo hoog gespannen zijn. Onder aanvoering van de fanatieke bedrijfsleider Jeroen Groot is een multifunctioneel bedrijf neergezet. Waar gegeten en gedronken kan worden, maar ook een zaal afgehuurd.

Het bedrijf heeft een goede naam in de regio omdat veel bezoekers aan de schouwburg van Dronten (De Meerpaal) hier voor- of na de voorstelling komen eten en/of drinken. Net als de artiesten vaak doen. De regelmatig wisselende exposities aan de wanden zorgen dat een bezoek steeds verrast. Ook al omdat het personeel oprechte gastvrijheid uitstraalt.

» Bekijk hier de complete Café Top 100

Reageer op dit artikel